Антонио влезе в игра в 79-ата мин. на мача на мястото на Марио Пачили. В добавеното време на мача Вутов можеше да донесе победата за своя отбор, но ударът му по диагонала премина на сантиметри покрай левия страничен стълб на вратата на гостите.

Така 20-годишният младежки национал на България записа първи минути за сезона в третото ниво на италианския футбол. Това бе негов първи официален мач за Лече от 12 август насам, когато Вутов игра при загубата на "жълто-червените” като гости от елитния Дженоа с 3:2 в среща от третия кръг на турнира за Купата на Италия. Впоследствие бившият възпитаник на ДЮШ на Локомотив (Мездра) получи контузия, която го остави извън терена няколко седмици.

Другият младежки национал на нашата страна в отбора - Радослав Цонев, също дебютира за третодивизионния италиански тим. Бившият юноша на Левски замени в 71-ата мин. Марко Манкузо.

След тази първа погрешна стъпка в шампионата Лече отстъпи лидерската позиция в класирането в Серия C. Начело е Фоджа с пълен актив от 15 т, следвана от "джалоросите”, които имат две точки по-малко, и от Юве Стабия с 12 т.

В следващия кръг Лече гостува на предпоследния в подреждането - Сиракуза. Двубоят е в неделя, 25 септември, от 15.30 часа българско време.