Останалите пет мача от кръга са днес. От 16:30 часа шестият в таблицата Околчица (Моравица) приема на изкуствения терен на градския стадион в Мездра десетия Миньор 2017 (Згориград). Този двубой ще бъде ръководен от съдийска бригада: главен рефер - Славян Добрев, с помощници - Георги Бенчовски и Калоян Мермерски. Делегат е Христо Тончев, председател на Съдийската комисия при Областния съвет на БФС.

Междувременно от 16:00 ч. осмият в подреждането Скала 2015 (Оселна) посреща на стадиона в Зверино новака в групата Ботев (Бърдарски геран). Главен съдия на този двубой е Илиян Маринов, с асистенти Ангел Ангелов и Евгени Маринов. Делегат на БФС е Милен Бельов.

В другите две срещи съперници са Монолит (Манастирище) - Ботев (Рогозен) и Манастирище - Балкански (Михайлово). Септември 98 (Гложене) по програма почива.

В класирането преди този кръг начело е Огоста (Хайредин) с 19 точки, пред Монолит с 15 и Манастирище с 14 т. Следват: Локо (Мездра) с 13, Искър 1923 (Роман) с 12, Околчица (Моравица) и Ботев (Криводол) с по 10 и Скала 2015 (Оселна) с 9 т.