Двубоят между Локо (Мездра) и Миньор 2005, който се игра на централния терен на градския стадион, премина при пълно превъзходство на домакините. Мездренци решиха мача още през първото полувреме, когато поведоха с 6:0.

Още в 13-ата мин. Борис Тончев реализира дузпа, отсъдена за нарушение в пеналта срещу Камен Каменов. До 19-ата мин. мездренци вече водеха с 3:0 след две попадения на Тихомир Найденов-Бизнеса, който бе точен след центрирания на Каменов и Тончев. В 26-ата мин. Николай Генов покачи на 4:0 с удар от границата на наказателното поле. До края на полувремето се разписаха Тончев и отново Найденов, който оформи своя хеттрик.

През втората част мачът се доиграваше, като домакините намалиха темпото и не отбелязаха нови попадения. В 49-ата минута ветерaнът в състава на гостите Генчо Симеонов вкара почетен гол за згориграждани за крайното 6:1.

В другата среща, която се игра на изкуствения терен в Мездра, Скала 2015 (Оселна) записа класическа победа срещу Огоста (Хайредин). Оселчани показаха по-добра игра и успяха да се наложат над труден съперник.

Символичните домакини поведоха в 15-ата мин., когато Димитър Георгиев реализира дузпа, отсъдена за игра с ръка на бранител на гостите.

Десет минути след почивката хайрединци останаха с човек по-малко, след като Ивайло Желязков получи втори жълт и съответно червен картон.

В 68-ата мин. след пас на Владимир Стоянов Емануил Иванов с премерен удар от 20-на метра вкара за 2:0. 15 минути преди края на двубоя отново той от воле оформи крайното 3:0.

В последната среща от кръга Дунав 2016 (Селановци) се наложи с 4:1 над Ботев (Криводол).

Във временното класиране начело е Манастирище с 21 точки и мач по-малко. На втора позиция е Скала (Зверино) със 17 т., а трето-пето място делят Монолит (Манастирище), Околчица (Моравица) и Локо (Мездра) с по 16 т.